Categorieën
Niet gecategoriseerd

WHITNEY HOUSTON TRIBUTE

Maureen_Live-Foto-RobAerts (8)
Maureen_Live-Foto-RobAerts (7)
Maureen_Live-Foto-RobAerts (6)
MAUREEN-Whitney Houston Tribute Tributeworld
previous arrow
next arrow

MAUREEN FERNANDES

In de act “Maureen Sings Whitney Houston” brengt ze een krachtige en sterke tribute aan deze top zangeres met een enorm hit repertoire die begon in de jaren ’80. Swingen, dansen en los gaan op disco hits als “I wanna dance with somebody” en “How will I know” maar uiteraard ook genieten van topballads als “I will always love you”.Maureen Fernandes is geboren in het zonnige Paramaribo (Suriname).
Maureen staat bekend als een geweldige allround zangeres die haar sporen heeft verdiend als Soul, Pop- en Disco Queen..Ook internationaal geniet zij grote bekendheid als 1 van de leadzangeressen van de super populaire 70’s-80’s Disco groep Boney M. Xperience, waarmee zij de wereld rondreist, met wereldhits van Boney M., zoals “Rivers of Babylon”, “Rasputin”, “Daddy Cool” etc. Maureen Fernandes heeft jaren gezongen met de originele danser/zanger van Boney M. wijlen Bobby Farrell.

WHITNEY HOUSTON TRIBUTE ACT TAPE ACT

Maureen heeft opgetreden met de Amerikaanse rapper Freedom Williams als frontlady bij de Amerikaanse hitformatie C+C Music Factory, bekend van de hit “Everybody Dance Now”! Aan de Nederlandse formatie “Mai Tai”, bekend van hitsongs “History”, Am I losing you forever etc., heeft zij ook als 1 van de vaste frontladies deelgenomen, totdat dit door de enorme groei en populariteit van haar hitgroep Boney M. Xperience en haar eigen solo shows, niet meer samen te combineren viel.

Boekingen van de Whitney Houston Tribute act van Maureen worden exclusief verzorgd door Tributeworld. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Maureen_Live-Foto-RobAerts (6)