Categorieën
Niet gecategoriseerd

ARETHA FRANKLIN TRIBUTE

MAUREEN-ArethaFranklin Tribute Tributeworld
Maureen
MaureenSingsAretha
previous arrow
next arrow

MAUREEN FERNANDES

In de act “Maureen Sings Aretha” brengt ze een krachtige en sterke tribute aan The Queen of Soul. Van klein, intiem en Intens naar groots, krachtig en swingend.

Maureen Fernandes is geboren in het zonnige Paramaribo (Suriname).
Maureen staat bekend als een geweldige allround zangeres die haar sporen heeft verdiend als Soul, Pop- en Disco Queen..Ook internationaal geniet zij grote bekendheid als 1 van de leadzangeressen van de super populaire 70’s-80’s Disco groep Boney M. Xperience, waarmee zij de wereld rondreist, met wereldhits van Boney M., zoals “Rivers of Babylon”, “Rasputin”, “Daddy Cool” etc. Maureen Fernandes heeft jaren gezongen met de originele danser/zanger van Boney M. wijlen Bobby Farrell.

ARETHA FRANKLIN TRIBUTE ACT TAPE ACT

Maureen heeft opgetreden met de Amerikaanse rapper Freedom Williams als frontlady bij de Amerikaanse hitformatie C+C Music Factory, bekend van de hit “Everybody Dance Now”! Aan de Nederlandse formatie “Mai Tai”, bekend van hitsongs “History”, Am I losing you forever etc., heeft zij ook als 1 van de vaste frontladies deelgenomen, totdat dit door de enorme groei en populariteit van haar hitgroep Boney M. Xperience en haar eigen solo shows, niet meer samen te combineren viel.

Boekingen van de Aretha Franklin Tribute act van Maureen worden exclusief verzorgd door Tributeworld. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Aretha Franklin Tribute Maureen Tributeworld
Aretha Franklin Tribute Maureen Tributeworld
SpelenPlay