Categorieën
Niet gecategoriseerd

U2 TRIBUTEBAND

U2 tribute On The Edge
On The Edge - U2 Tribute -5
On The Edge - U2 Tribute -4
On The Edge - U2 Tribute -3
On The Edge - U2 Tribute -2
On The Edge - U2 Tribute -1
On The Edge - U2 Tribute -6
OnTheEdge_Persfoto_Credits-www.tributeworld.com
previous arrow
next arrow

ON THE EDGE

De Oosterhoutse U2 tributeband On the Edge weet de nummers en hits van U2 feilloos na te spelen zodat deze goede herinneringen gegarandeerd opgeroepen worden. Klassiekers als I will Follow, Vertigo en Sunday Bloody Sunday en geven je zo’n lading energie en enthousiasme dat je niet anders kan dan de band volgen. Natuurlijk komen numers als Beautifull day, Bad, Where the streets have no name en One voorbij. In hun dynamische liveshow worden alle opzwepende meezingers afgewisseld met de krachtige rocknummers en prachtige ballades van U2.

Boekingen voor On The Edge worden exclusief verzorgd door Tributeworld. Neem contact op voor de mogelijkheden.

U2 TRIBUTE BAND

U2 is een Ierse rockband bestaande uit Bono op zang en gitaar, The Edge op gitaar, piano, bas en zang, Adam Clayton op bas en Larry Mullen Jr. op drums. De bezetting is sinds het begin onveranderd gebleven, wat uitzonderlijk is in de geschiedenis van de popmuziek.

De band zet zich politiek in voor mensenrechten en steunt tal van goede doelen, waaronder liefdadigheidsconcerten en evenementen om geld in te zamelen. Het Live Aid liefdadigheidsconcert op 13 juli 1985 was een van de hoogtepunten van de band.

.

U2 Tribute On The Edge Tributeworld
SpelenPlay