Categorieën
Niet gecategoriseerd

BOB MARLEY TRIBUTEBAND

LionCrew Bob Marley Tributeband Tributeworld

LIONS CREW

Het begon in 2013 toen Joey Jermain Martina en Faisal Bass elkaar ontmoetten. Toen ze later drummer Ige Arc En Ciel ontmoetten en met hen toerde, werd de stichting van The Lucky Dube Experience Band in beton gegoten. The Band is als een familie. Samen delen ze de liefde voor de Dube-muziek. Voor een aantal artiesten is Lucky Dube de reden dat ze muziek spelen. Ze willen zijn muziek eren en de krachtige berichten verspreiden die hij de wereld heeft gegeven.

In 2023 start de band een nieuw avontuur: een Bob Marley Tributeband. Met dezelfde passie en bezieling en onder de naam Lions Crew.

BOB MARLEY TRIBUTE BAND

Bob Marley was een Jamaicaans reggae-artiest. Hij draagt de bijnaam The King of Reggae. Hij was een van de verantwoordelijken voor de doorbraak van reggae buiten Jamaica en gold tevens als belangrijk voorvechter van het rasta geloof. Marley had tijdens de jaren 70 over de hele wereld hits, als No Woman, No Cry en I Shot the Sheriff. Hij bracht reggaealbums uit als Exodus en Uprising. Samen met zijn vrouw Rita Marley is hij een symbool voor de rastafari-beweging.

Boekingen voor Lions Crew worden exclusief verzorgd door Tributeworld. Neem contact op voor de mogelijkheden.

LionCrew Bob Marley Tributeband Tributeworld