Categorieën
Niet gecategoriseerd

BOB MARLEY TRIBUTEBAND

Bob Marley Tribute Rootman J and Zionyouth Crew 1
Bob Marley Tribute Rootman J and Zionyouth Crew Tributeworld
Bob Marley Tribute Rootman J and Zionyouth Crew (5)
Bob Marley Tribute Rootman J and Zionyouth Crew (2)
Bob Marley Tributeband Rootsman J
previous arrow
next arrow

ROOTMAN J

Rootman j & the Zionyouth crew bestaat al meerdere jaren en hebben honderden optredens achter de rug wereldwijd. Sommige bekende festivals zijn: Reggae Geel, Pukkelpop, Afrocarebean, Sundance, Reggae Jam (D), Summer Reggae Milaan (I) en Reggae on the River (USA). In een sublieme tribute aan de King of Reggae brengt de band een sterk en uitgewerkte set van hits en reggae klassiekers. De unieke stem van de artiest en de puike vertolking van Bob Marley zijn een waar eerbetoon aan deze Reggae legende. Rootman J werkte samen met en deelde het podium met grote namen zoals The Marley Family, Femi Kuti, Burning Spear, Alpha Blondy, Snoop Dog en Shaggy.

BOB MARLEY TRIBUTE BAND

Bob Marley was een Jamaicaans reggae-artiest. Hij draagt de bijnaam The King of Reggae. Hij was een van de verantwoordelijken voor de doorbraak van reggae buiten Jamaica en gold tevens als belangrijk voorvechter van het rasta geloof. Marley had tijdens de jaren 70 over de hele wereld hits, als No Woman, No Cry en I Shot the Sheriff. Hij bracht reggaealbums uit als Exodus en Uprising. Samen met zijn vrouw Rita Marley is hij een symbool voor de rastafari-beweging.

Boekingen voor Rootman j & the Zionyouth crew worden in Nederland exclusief verzorgd door Tributeworld. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bob Marley Tribute Rootman J and Zionyouth Crew
SpelenPlay