Categorieën
Niet gecategoriseerd

RED HOT CHILI PEPPERS TRIBUTE BAND

1
2
3
previous arrow
next arrow

CALIFORNICATED

Opgericht in Noord-Brabant (Nederland) in 2020, de band Californicated is dé nieuwste sensatie in het straatje van de RHCP Tribute bands en blaast op zijn eigen wijze nieuw leven in dit begrip.

De band reproduceert de laatste albumhits, de meervoudig bekende Billboard Hits én de klassieke Grammy-winnaars. Er zijn meer dan 20 hits die een show vol bekende nummers vult, niet alleen voor de RHCP fans, maar voor elke moderne rock liefhebbers.

RED HOT CHILI PEPPERS TRIBUTE BAND

De band gaat voor het meest authentieke geluid van de Peppers en doet dat door te investeren in hetzelfde materiaal. Of het nou gaat om de AAX cymbals van Chad of zelfs tot een identieke Fender Stratocaster gitaar van Frusciante, Californicated heeft het.

De outfits worden zorgvuldig gekozen en worden gekocht op dezelfde kleuren en in detail nagebootst. Een tribute uit liefde en toewijding voor de échte Red hot Chili Peppers-fans. Dit in combinatie met energie, magie, en veel positieve energie is iets wat je niet mag missen.

Management en boekingen voor Californicated worden exclusief verzorgd door Tributeworld. Neem contact op voor de mogelijkheden.

1
SpelenPlay