Categorieën
Niet gecategoriseerd

ADELE TRIBUTE BAND

L'Adele_web4
L'Adele_web5
L'Adele_web6
LAdele_web
previous arrow
next arrow

L´ADELE

L’ Adèle staat voor een hoogstaande muziekbeleving. In elke setting creërt deze band een intieme sfeer en in onmiskenbare Adele-stijl maakt de leadzangeres contact met het publiek. Het repertoire van de Britse superster Adele raakt het hart en het stemgeluid van frontvrouw Laura treft de ziel. Een avondje L’Adèle is een muzikale Pop/soul/jazz-ervaring die lange tijd zal blijven nazinderen. L’Adèle is een ‘Belgium-based Adele tribute band’. Zangeres Laura Ramaekers is geen kopie van de ‘échte’ Adele, maar ze probeert wél de essentie van de Britse popster in haar performance te vatten. Ze legt haar hart en ziel in de L’Adèle-shows en is de drijvende kracht achter deze tribute-act. Kwaliteit en beleving staan bij L’Adèle altijd op de eerste plaats en dat bewijst de podiumbezetting.

A TRIBUTE TO ADELE

Adele Laurie Blue Adkins, geboren in Londen op 5 mei 1988, is een Britse popzangeres. In 2008 brak ze bij het grote publiek door met haar album ‘19’ en singles als ‘Chasing Pavements’ en ‘Make You Feel My Love’. In 2010 en 2011 had ze grote hits met ‘Rolling in the Deep’, ‘Set Fire to the Rain’ en ‘Someone Like You’, afkomstig van haar tweede album ‘21’.
In 2012 schreef ze het nummer ‘Skyfall’ voor de gelijknamige James Bondfilm. In 2015 kwam haar langverwachte derde album ‘25’ uit. De eerste single van dit album was ‘Hello’. De single stond wereldwijd meteen na de release op nummer één. De single en het album braken wereldwijd records.

Boekingen voor L’Adele in Nederland worden exclusief verzorgd door Tributeworld

Adele Tributeband L´Adele Tributeworld
SpelenPlay