Categorieën
Niet gecategoriseerd

ADELE TRIBUTE BAND

Adele Tributeband Hometown Glory
HomeTown Glory Adele tributeband Live4
HomeTown Glory Adele tributeband Live5
HomeTown Glory Adele tributeband Live2
HomeTown Glory Adele tributeband Live3
HomeTown Glory Adele tributeband Live
previous arrow
next arrow

HOMETOWN GLORY

Nathalie Anne brengt met haar tributeband Hometown Glory het ultieme eerbetoon aan de wereldberoemde en geliefde soulzangeres Adele. Sinds 2011 wordt de tribute show wereldwijd succesvol ontvangen in onder andere in Dubai, Griekenland, Tenerife, Egypte, Turkije, Malta, Cyprus, Portugal, Duitsland en een landelijke tournee in Engeland.

Een unieke band met ervaren en professionele muzikanten die een haast niet van het echt te onderscheiden live optreden brengen. Zowel in het theater als op grote festivals is deze band veelgevraagd en zorgt voor een gegarandeerd geslaagde avond.

A TRIBUTE TO ADELE

Adele Laurie Blue Adkins, geboren in Londen op 5 mei 1988, is een Britse popzangeres. In 2008 brak ze bij het grote publiek door met haar album ‘19’ en singles als ‘Chasing Pavements’ en ‘Make You Feel My Love’. In 2010 en 2011 had ze grote hits met ‘Rolling in the Deep’, ‘Set Fire to the Rain’ en ‘Someone Like You’, afkomstig van haar tweede album ‘21’.
In 2012 schreef ze het nummer ‘Skyfall’ voor de gelijknamige James Bondfilm. In 2015 kwam haar langverwachte derde album ‘25’ uit. De eerste single van dit album was ‘Hello’. De single stond wereldwijd meteen na de release op nummer één. De single en het album braken wereldwijd records.

Dit album is in de eerste week meer dan drie miljoen keer verkocht

Adele Tributeband Hometwon Glory Tributeworld
SpelenPlay