Categorieën
Niet gecategoriseerd

DOE MAAR TRIBUTEBAND COVERBAND

Skunk Doe Maar Tributeband Coverband Credits Foto-William Rutten
Skunk Doe Maar Tributeband Coverband Credits Foto-William Rutten
Skunk Doe Maar Tributeband Coverband
Skunk_Doe Maar Tributeband Credits Foto-William Rutten web2
Skunk Doe Maar Tributeband 2 Credits Foto-William Rutten-web
Skunk Doe Maar Tributeband
Doe Maar Tributeband SKUNK (4)
Doe Maar Tributeband SKUNK (5)
Doe Maar Tributeband SKUNK (7)
previous arrow
next arrow

SKUNK

SKUNK neemt deel aan seizoen 2 van The Tribute: Battle Of The Bands 2023 op SBS. De band eert Doe Maar op hun eigen nuchtere en authentieke manier. De heerlijke en unieke neder-reggae / ska van Doe Maar overspoelt de Nederlandse radio, platenspelers en podia. Smoorverliefd, Sinds 1 dag of twee, Belle Helene, Doris Day ….. Honderdduizenden meisjes dromen hun meisjesdromen onder posters van hun helden. En Nederland kleurt groen-roze.

Een jaar of 32 later hebben de meisjes van toen hun helden ingeruild voor andere. Maar bij vier volwassen mannen is de liefde voor Doe Maar door de jaren juist gegroeid. Natuurlijk door het gevoel van jeugdsentiment, maar vooral door de kracht, puurheid en groove van de muziek. Ze bundelen hun krachten en gaan verder als Doe Maar tribute band Skunk.

DOE MAAR TRIBUTE BAND

De muzikanten van SKUNK brengen de sound van Doe Maar uit het begin van de jaren tachtig. Ze proberen de liedjes niet mooier te maken dan ze van zichzelf al zijn maar spelen deze puur en recht door zee met veel gevoel, liefde en strakke grooves. De bandleden hebben hun sporen verdiend in diverse bands en met allerlei repertoire.

Inmiddels bestaat SKUNK ruim 10 jaar en is het een band met een missie, namelijk het publiek nog even mee terug te nemen naar de jaren tachtig. Sinds 2012 heeft SKUNK op vele podia gestaan, van kleine kroegen tot festivals met duizenden mensen. Telkens weet SKUNK het publiek op te zwepen en mee te laten deinen. Het publiek over SKUNK: “het was een trip down memory lane”, of “echt jeugdsentiment” en “met mijn ogen dicht was het net of ik er weer bij was”.

Doe Maar Tributeband SKUNK Tributeworld
SpelenPlay