Categorieën
Niet gecategoriseerd

DE DIJK TRIBUTEBAND COVERBAND

De Dijk Tributeband Zoden Aan De Dijk (2)
De Dijk Tributeband Zoden Aan De Dijk (1)
previous arrow
next arrow

ZODEN AAN DE DIJK

De Dijk is gestopt maar de vraag naar de muziek van De Dijk is onverminderd groot. Tributeband Zoden Aan De Dijk gaat gewoon door. “We merken nu al dat er meer belangstelling is voor ons als tributeband nu De Dijk dankzij zijn afscheid volop in het nieuws is”, vertelt Vosters. “Als ze zo echt gestopt zijn, dan verwachten we dat het nog wel wat aantrekt. De muziek blijft populair. Dat zie je dit jaar ook weer in de Top 2000.”

Zoden Aan De Dijk probeert bij elk nummer zo dicht mogelijk bij de originele uitvoering van de meesters zelf te blijven want het zijn hun helden.

DE DIJK TRIBUTEBAND

Het vleesgeworden geweten van de Nederlandse rock, soul en rhythm & blues. Het boegbeeld van de Nederlands(talig)e rock. Noem ze zoals je wilt, De Dijk is een band waar niemand in ons kikkerlandje omheen kan.

Daarom een ode aan De Dijk door [Z]ode[n] Aan De Dijk al jaren de enige echte De Dijk tribute band van de Lage landen. Of het nu een festival, evenement of muziekcafe is waar ze spelen, het maakt niet uit want het wordt een feest met dansen, dansen, Dansen op de Vulkaan en vele andere grote hits van De Dijk.

De Dijk Tributeband Zoden Aan De Dijk Tributeworld
SpelenPlay