Categorieën
Niet gecategoriseerd

ARIANA GRANDE TRIBUTE ACT HARIANA – TAPE ACT

Hariana4
Hariana
Hariana3
previous arrow
next arrow

HARIANA

Hariana is een indrukwekkend eerbetoon aan de Amerikaanse zangeres Ariana Grande. Met een verbluffende lookalike/soundalike-factor en met kostuumwisselingen en dansroutines, covert Hariana alle populaire Ariana Grande-hits.

Een spetterende show van 30 minuten – uit te breiden met meerdere dansers.

Ariana Grande- is een Amerikaans zangeres en actrice. Als actrice kreeg Grande voornamelijk bekendheid door haar rol als Cat Valentine in de serie Victorious en de latere spin-off daarvan, Sam & Cat. Sinds 2013 is ze voornamelijk bekend als zangeres. Grande bracht in 2013 haar debuutalbum Yours Truly uit. Bekendste song van dit album is de single “The Way” met Mac Miller.

ARIANA GRANDE TRIBUTE ACT – TAPE ACT

In 2014 kwam haar tweede album My Everything uit, dat veel succesvoller werd dan haar vorige album. Ze brak internationaal als zangeres door met het nummer “Problem”, in samenwerking met de Australische rapster Iggy Azalea. Hierna volgen hits als “Break Free” met Zedd, “Bang Bang” met Jessie J en Nicki Minaj , “Love Me Harder” met The Weeknd, “One Last Time”, “Dangerous Woman”, “Into You” en “Side to Side” met Nicki Minaj, “Everyday” met rapper Future en nog veel meer..

Daarnaast heeft ze met nog meer artiesten samengewerkt, zoals Andrea Bocelli, Big Sean, Nathan Sykes, Stevie Wonder en Cashmere Cat.

Management en boekingen voor Hariana worden in Nederland en Belgie exclusief verzorgd door Tributeworld. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ariana Grande Tribute Hariana Tributeworld
SpelenPlay