Categorieën
Niet gecategoriseerd

ADELE TRIBUTE SOLO TAPE ACT NATALIE BLACK

Adele Tribute Natalie Black Tributeworld
Adele Tribute Natalie Black Tributeworld
Adele Tribute Natalie Black Tributeworld
Adele Tribute Natalie Black Tributeworld
Adele Tribute Natalie Black Tributeworld
Adele Tribute Natalie Black Tributeworld (1)
Adele Tribute Natalie Black Tributeworld (2)
Adele Tribute Natalie Black Tributeworld (3)
Adele Tribute Natalie Black Tributeworld (5)
Adele Tribute Natalie Black Tributeworld (4)
previous arrow
next arrow

NATALIE BLACK

Samen met een pianist brengt de Engelse Natalie de ultieme tribute aan de wereldberoemde en zeer geliefde soulzangeres Adele.

De show bevat alle hit klassiekers zoals Rolling in the deep, Set fire to the rain, Someone like you , Skyfall en nog veel meer.

Een unieke ervaring met een top zangeres met rijke en soulvolle stem, replica kostuums en een natuurlijke gelijkenis. Geschikt voor allerlei soorten evenementen – ook te boeken met volledige band Hometown Glory.

ADELE TRIBUTE – DUO

Met veel ervaring op een breed scala van evenementen, kan Natalie haar show op maat aanpassen aan uw behoeften en flexibele tijdstippen aanbieden. Uw gasten hebben zeker een fantastische avond met top entertainment.

Natalie is ook beschikbaar om op trouwceremonies te presteren om dat extra speciale moment te creëren dat u zich in de komende jaren onthoudt. Met een optreden van Natalie kunt u kunt genieten van de perfecte Adele ervaring

Boekingen voor deze tribute act worden exclusief verzorgd in Nederland en Belgie door Tributeworld. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Adele Tribute act Natalie Black
SpelenPlay