Categorieën
Niet gecategoriseerd

TINA TURNER TRIBUTE

DT Logo Zilver Vol Op Zwart
Optreden Diva Turner pleinfeest Theater Concordia Haastrecht 16 september 2023126
Optreden Diva Turner pleinfeest Theater Concordia Haastrecht 16 september 2023020
Optreden Diva Turner pleinfeest Theater Concordia Haastrecht 16 september 2023019
Optreden Diva Turner pleinfeest Theater Concordia Haastrecht 16 september 2023081
Optreden Diva Turner pleinfeest Theater Concordia Haastrecht 16 september 2023078
previous arrow
next arrow

DIVA TURNER

In haar Tina Turner Tribute neemt Mariska je mee door het enorme repertoire van deze legendarische zangeres. Vele Tina Turner klassiekers passeren de revue tijdens een optreden van Diva Turner.

Ze brengt de grootste hits zoals Proud Mary, What’s Love Got To Do With It en Private Dancer in een krachtig en persoonlijk optreden.

Door haar deelname aan seizoen 2 van The Tribute: Battle Of The Bands 2023 op SBS6 gaat heel Nederland kennismaken met deze krachtige, warme en sterke persoonlijkheid. Een vakvrouw die ieder optreden vol overgave en emotie brengt.

A TRIBUTE TO
TINA TURNER

Mariska Lunes wist op jonge leeftijd al dat ze zangeres wilde worden. Als een echte entertainer kreeg ze dan ook iedereen aan het dansen en stond snel bekend als veelbelovend zangeres en “de Haagse Tina Turner”!.

Een optreden bij de Soundmixshow en een optreden bij het muziekprogramma Toppop zorgde voor meer bekendheid en daarna volgde talentenjachten als Popstars, The X Factor en My Name Is.

Management en boekingen voor Diva Turner worden exclusief verzorgd door Tributeworld. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tina Turner Tributeband Diva Turner Tributeworld
SpelenPlay