Categorieën
Niet gecategoriseerd

THE PRODIGY TRIBUTEBAND

FlintFire2
FlintFire3
FlintFire
previous arrow
next arrow

FLINT FIRE (UK)

The Prodigy: een unieke live ervaring. Energie, dance, rock. Intensief en direct.
‘Flint Fire’ is de gloednieuwe chaotische live-ervaring ter ere van de erfenis van Keith Flint, een eerbetoon aan bijna 30 jaar bij The Prodigy.

Samengesteld door ‘Royle Eddy’, die 18 jaar lang frontman was van ‘The Jilted Generation’ en deze band door het Verenigd Koninkrijk en Europa bracht. In dit neiuwe project worden ‘The Prodigy’-klassiekers gespeeld in explosieve liveset. Of zoals ze het zelf verwoorden: This is the band that is delivering ‘The Prodigy’ classics and rarities with all eras explored in a fury filled, explosive live set.
Re-claim. Ignite. Destroy.

A TRIBUTE TO THE PRODIGY

The Prodigy is een Britse danceact. The Prodigy is een van de succesvolste groepen die de dansmuziek van de jaren 90 van de twintigste eeuw heeft voortgebracht. De grote man achter The Prodigy is Liam Howlett (1971). Muzikaal gezien is hij het brein en de leider van de groep. Op het podium wordt hij vergezeld door MC Maxim Reality (1967) en zanger-danser Keith Flint (1969-2019).
The Prodigy staat bekend om het opvallende voorkomen en bereikte dankzij de punkattitude ook een rockpubliek. Bekende nummers van de band zijn Out of Space, Smack My Bitch Up, Breathe, No Good (Start the Dance) en Firestarter.

Boekingen voor Flint Fire in Nederland en Belgie worden exclusief verzorgd door Tributeworld

The Prodigy Tributeband Flint Fire
The Prodigy Tributeband Flint Fire
SpelenPlay