Categorieën
Niet gecategoriseerd

NIRVANA UNPLUGGED TRIBUTEBAND

The Servants Unplugged Tributeworld (6)
The Servants Unplugged Tributeworld (7)
The Servants Unplugged Tributeworld (1)
The Servants Unplugged Tributeworld (2)
The Servants Unplugged Tributeworld (3)
The Servants Unplugged Tributeworld (4)
The Servants Unplugged Tributeworld (5)
previous arrow
next arrow

THE SERVANTS UNPPLUGGED

The Servants vertrekken waar Kurt, Krist, Dave en Pat stopten, met oprechte liefde en gevoel voor de muziek, live spirit en punkrock attitude.

Ga mee met de band naar 1994 alsof die fatale dag in april nooit heeft plaatsgevonden.

In het Unplugged concert brengt de band op hun geheel eigenzinnige wijze een betoverende set met nummers uit het wereldberoemde Nirvana MTV Unplugged optreden

NIRVANA UNPLUGGED TRIBUTE BAND

De legendarische rockband nam voor MTV in het najaar van 1993 één van hun beste performances op in New York en dit niet met de gekende elektrische gitaren en luide drums, maar ingetogen, akoestisch en in zeer intieme sfeer.

De groep verraste toen vriend en vijand door enkele van hun grootste hits links te laten liggen. Ze kozen voor enkele obscure maar prachtige covers van onder andere David Bowie en The Meat Puppets. Toen Cobain in april 1994 dood werd aangetroffen, kreeg de opname – toen ze later dat najaar gereleased werd – een mythische status, die tot op vandaag nog steeds tot de verbeelding spreekt van muziekliefhebbers van over de hele wereld.

Management en boekingen voor de Unplugged shows van The Servants in Nederland worden exclusief verzorgd door Tributeworld. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tributeband Nirvana The Servants Unplugged Tributeworld
Nirvana Unplugged Tributeband The Servants Tributeworld
SpelenPlay