Categorieën
Niet gecategoriseerd

ELVIS PRESLEY TRIBUTE

Elvis Tribute Peter Ryan Tributeworld (1)
Elvis Tribute Peter Ryan Tributeworld (1)
Elvis Tribute Peter Ryan Tributeworld (6)
Elvis Tribute Peter Ryan Tributeworld (5)
Elvis Tribute Peter Ryan Tributeworld (4)
previous arrow
next arrow

PETER RYAN

Peter Ryan is geboren in het zuiden van Limburg en groeide op met de muziek van zijn grote idool: Elvis Presley. Op zeer jonge leeftijd stond hij dan ook op school de liedjes van zijn idool te playbacken waarna hij niet veel later mee deed aan diverse talentenjachten.
Zo was hij In de glorie dagen van de Henny Huisman’s Soundmixshow ook een veelgevraagd en graag geziene verschijning en won hij menig prijs met zijn vertolking van de Elvis Presley liedjes die hij live zong.
Tegenwoordig brengt Peter nog steeds het Elvis repertoire vol overgave.
Zijn stem doet veel aan die van Elvis denken en met een energieke gedrevenheid en immense passie vertolkt hij de grootste hits van The King.

ELVIS PRESLEY
TRIBUTE ACT

Elvis Aaron Presley[noot 1] (Tupelo (Mississippi), 8 januari 1935 – Memphis (Tennessee), 16 augustus 1977) was een Amerikaanse zanger en acteur. Hij wordt vaak The King of Rock and Roll of kortweg The King genoemd en geldt als een van de meest significante culturele iconen van de twintigste eeuw.

Presley is een van de meest gevierde en invloedrijkste muzikanten van de tweede helft van de twintigste eeuw. Commercieel succesvol in vele genres, waaronder pop, blues en gospel, is hij een van de bestverkochte soloartiesten in de geschiedenis van de muziekindustrie[1][2][3]:438-439[4][5] met een geschatte verkoop van ongeveer 600 miljoen platen over de hele wereld

Elvis Presley Tribute act Peter Ryan Tributeworld
SpelenPlay