Categorieën
Niet gecategoriseerd

BEE GEES TRIBUTEBAND

Bootleg Bee Gees Tributeworld
BBEEGEES01
Bootleg Bee Gees2
Bootleg Bee Gees3
Bootleg Bee Gees4
Bootleg Bee Gees Logo
Bootleg Bee Gees
previous arrow
next arrow

THE BOOTLEG BEE GEES

Zijn ze het echt? Die twijfel wordt alleen maar groter als je ze hoort. The Bootleg BeeGees zijn ‘As good as the real thing’. Vanaf de eerste noot heb je eigenlijk geen keus,. los gaan op de beat van ‘Jive Talkin’ en met het zweet op het voorhoofd tijdens ‘Night Fever’ denk je, dit is dus ‘Staying Alive’ voor de Bee Gees.

Alle hits van Saturday Night Fever komen aan bod in de show, plus klassiekers uit de jaren zestig zoals ‘Massachusetts’ en “Words” en Bee Gee-nummers die beroemd zijn geworden door andere artiesten zoals Chain Reaction (Diana Ross), Islands in the Stream (Kenny Rogers & Dolly Parton) , Tragedy (Steps), voor een disco-avond om nooit te vergeten!

BEE GEES TRIBUTE TRIBUTEBAND

De Bootleg Bee Gees hebben de afgelopen vijftien jaar opgetreden in theaters, festivals, clubs en hotels in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Het trio speelde ook live op Big Breakfast (Channel 4) en Guinness World Records Smashed (Sky 1). Recente klanten zijn onder meer: ​​P&O Cruises, Warners Leisure, Pontins, Butlins, Shearings Holidays, plus de hotelketens Hilton Hotel en Village Hotel.

Deze band staat garant voor een onvergetelijke discoavond vol met nostalgische klassiekers

You Should Be Dancing!

Bee Gees Tributeband Bootleg Bee Gees Tributeworld
SpelenPlay