Categorieën
Niet gecategoriseerd

AMY WINEHOUSE TRIBUTE BAND

Back To Amy - Amy Winehouse Tributeband2
BackToAmy_Live (3)
1
BackToAmy_Live (9)
Back To Amy - Amy Winehouse Tributeband
BackToAmy_Live (1)
previous arrow
next arrow

BACK TO AMY

Back To Amy is een 11 koppige band die een uitstekende remake van een concert van Amy Winehouse naar het podium brengt. Op het hoogtepunt van Amy’s carrière gaf zij prachtige concerten met een mix van allerlei stijlen waaronder Jazz, soul, R&B en Reggae.

Om deze legende te coveren moet je wel heel wat vocale kracht in huis hebben. Een stem en présence die het origineel zo dicht mogelijk benaderen. De zangeres die deze eigenschappen in huis heeft en live kan uitvoeren is Back To Amy’s blikvanger Andréa Wielockx. Deze zangeres laat Amy als het ware terug tot leven komen met nagenoeg zo’n zelfde speciale stem en aparte zangstijl. Zelfs haar looks en bewegingen doen denken aan de eens zo populaire zangeres.

A TRIBUTE TO
AMY WINEHOUSE

Rehab, Back to Black, Valerie,… alle hits van Amy Winehouse komen aan bod. Amy liet zich inspireren door de meidengroepen uit de jaren 50 en 60 en maakte tijdens haar liveconcerten ook graag uitstapjes naar covers van muziekstijlen als ska en reggae. De band heeft hieruit de meest swingende nummers gekozen zoals A message to you Rudy, Monkey man, You’re wondering now, enz…
Back To Amy heeft hiervoor alles in huis want al voordat zij enkele jaren geleden startten met deze tribute konden ze terugkijken op een jarenlange ervaring als stomende skagroep. Nu hebben zij zich echter volledig gefocust op het Amy Winehouse repertoire, afgewerkt tot in details. Met een stevige drie-mans blazerssectie, drie backing-vocals en verder compleet dezelfde bandsamenstelling als de oorspronkelijke begeleidingsband van Amy zullen ze niet alleen haar fans maar een breed publiek kunnen bekoren met deze show.

Boekingen voor Back To Amy in Nederland worden exclusief verzorgd door Tributeworld. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Amy Winehouse Tributeband Back To Amy Tributeworld
Amy Winehouse Tributeband Back To Amy Tributeworld
SpelenPlay