Categorieën
Niet gecategoriseerd

LEVEL 42 TRIBUTE BAND

Level 42 Tribute band Never 42 Tributeworld

NEVER 42 (UK)

Never 42 is een tributeband uit Engeland met een gecombineerde passie voor het muzikaal vakmanschap van Mark King en Mike Lindup en het vrolijke jazz-funkgeluid dat Level 42 is met een griezelige nauwkeurigheid en dat hen de reputatie heeft opgeleverd van de Britse Premier Level 42 Tribute Band. Oprichter Howie Rogers zegt: “Als band zijn we zo enthousiast over de muziek van Level 42. We kunnen niet wachten om voor onze fans in het hele land te spelen en nieuwe te ontmoeten, optreden voor een live publiek dat net als wij van de hits houdt, is het meest geweldige gevoel en om de muziek van Level 42 naar nieuwe luisteraars wijd en zijd te brengen is het meest bevredigend.”

LEVEL 42 TRIBUTEBAND

Deze indrukwekkende 4-koppige band bestaat uit Howie Rogers (bas, zang), Mike Wheeler (drums, zang), Paul Terry (keyboards, zang) en Paul ‘Pabs’ Farrow (gitaar, zang).
Individueel briljante muzikanten, ze brengen uitgebreide muzikale carrières naar de band, waaronder touren en naast professionele sessiemuzikanten.

Verwacht de favorieten van Level 42, Livin it up (The Sun Goes Down), Lessons In Love, Something About You, The Chant Has Begun, Starchild, Are You Hearing What I Hear, Hot Water… en nog veel meer!.
.

Level 42 Tribute band Never 42 Tributeworld
SpelenPlay