Categorieën
Niet gecategoriseerd

JIMI HENDRIX TRIBUTEBAND

Jimi Hendrix Tributeband Bald As Love Tributeworld (1)
Jimi Hendrix Tributeband Bald As Love Tributeworld (2)
Jimi Hendrix Tributeband Bald As Love Tributeworld (3)
Jimi Hendrix Tributeband Bald As Love Tributeworld (4)
previous arrow
next arrow

BALD AS LOVE

Vrienden- /collega muziekdocenten Heyn Linger, Martijn Groen en Joost van der Graaf vormen sinds 2004 de Jimi Hendrix tribute band BALD AS LOVE.

De drie muzikanten hebben een ruime staat van dienst in verschillende genres maar delen gezamenlijk hun grote liefde voor het levenswerk van Jimi Hendrix.

De volledige nalatenschap van deze mythe uit de popgeschiedenis wordt door Bald as Love op meesterlijke en integere wijze vertolkt.

JIMI HENDRIX TRIBUTE BAND

Gitarist/zanger Heyn Linger groeide op met de muziek van Hendrix, wiens opvatting en geluid van meet af aan deel uitmaakten van zijn spel.
Bassist Joost van der Graaf en drummer Martijn Groen hebben zich eveneens vanaf hun eerste muzikale ontwikkeling laten inspireren door de ritmesecties van Jimi.

Alles wat de heren spelen is doordrenkt van die specifieke Hendrix vibe en sound. Virtuoos vlammend gitaarwerk, op sommige momenten extatisch, zonder grenzen en dan weer uiterst subtiel en breekbaar, ondersteund door een ijzersterke ritmesectie.

De band staat voor spelplezier, muzikale vrijheid, expressie en interactie en is
een must voor elk jazz/blues festival, elk tribute festival, elke jazzclub, elke Hendrix fan en elke échte muziekliefhebber

Jimi Hendrix Tributeband Bald As Love Tributeworld
SpelenPlay